вівторок, 17 листопада 2020 12:33

Найбільш перспективними в Україні для юридичних послуг є енергетична сфера, агропромислова та стартапи

Одна з найбільш титулованих юридичних компаній України Редкліфф Партнерз розповіла про розвиток юридичних послуг в умовах кризи.

   Україна - це дуже потужне місце як для життя, так і для бізнесу
Україна - це дуже потужне місце як для життя, так і для бізнесу

Як зауважує керуючий партнер юридичної компанії Олексій Сошенко: "Після Революції гідності в 2014 році відбулося багато змін та реформ. Тепер Україна - це дуже потужне місце як для життя, так і для бізнесу".

За його словами, стартапи у сфері IT та технологій займають не малий сегмент ринку юридичних послуг і будуть перспективним напрямком і надалі . Наприклад, із фінансовим проєктом із США (з українськими коренями, до речі) YayPay компанія нещодавно уклала €17-мільйонну угоду. Ще одним перспективним напрямком, як стверджують фахові правники є галузь енергоефективних технологій. Так, для прикладу компанія Редкліфф Партнерз нещодавно виступила юридичним радником Нідерландського банку розвитку, Фонду зеленого зростання та Норвезького експортно-кредитного агентства, що фінансуватимуть будівництво потужної сонячної електростанції у місті Богуслав. Серед інших кейсів фірми також співпраця Citibank Ukraine, що кредитуватиме ПАТ "Миронівський хлібопродукт".

Третій напрямок – агропромисловий сектор. Минулого року Редкліфф Партнерз в Будапешті отримала нагороду CEE Legal Matters за Угоду року – придбання компанією SALIC Агрохолдингу Мрія.

Редкліф Партнерз з'явилася в Україні в 2008 році як представництво Clifford Chance — однієї з п'яти найпрестижніших міжнародних юридичних фірм. До того жодна юридична фірма такого рівня не мала офісу в Україні. У 2015 представництво трансформувалося у компанію Редкліф Партнерз (Redcliffe Partners). Відтоді продовжує успішну практику Clifford Chance та нарощує репутацію юридичного лідера із супроводу транснаціональних мільярдних угод.

Редкліфф Партнерз регулярно входить до десятки найкращих у рейтингу "Лідери ринку" серед українських юридичних компаній.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш перспективними в Україні для юридичних послуг є енергетична сфера, агропромислова та стартапи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути