четвер, 16 листопада 2017 16:47

Найбільш очікуваний краудсейл на ринку ICO 2017 не стартує через місяць

Краудсейл (англ. Crowdsale - від: сrowd - "натовп", sale - "продаж") - колективне співробітництво людей, яке полягає в об'єднанні їхніх грошей чи інших ресурсів з метою фінансування стартапів, проектів, кампаній інших людей або організацій, що виходять на ICO.

 
Джерела в команді нового брокера від акціонерів PrivateFX і європейської банківської групи нарешті повідомили: presale токенів першого блокчейн форекс брокера почнеться вже через місяць. Інвестиції в ICO на стадії presale особливо цікаві, в тому числі тим, що дають можливість придбати токени на найвигідніших умовах. Відбуватися саме ICO нового брокера буде, з використанням платформи Ethereum і, як мінімум, через дві ключові криптовалютні біржі. Whitepaper, дорожня карта і проспект ICO будуть представлені за тиждень до presale на офіційному сайті ICO нового брокера. Тоді ж буде представлена ​​ключова технологічна складова нового форекс брокера - смарт-контракти з відкритим кодом, на блокчейн базі яких і буде працювати новий брокер.

Смарт-контракт (англ. Smart contract - розумний контракт) - комп'ютерний алгоритм, призначений для укладання і підтримки комерційних контрактів в технології блокчейн.

Блокчейн (англ. Blockchain або block chain) - вибудувана за певними правилами безперервна послідовна ланцюжок блоків, що містять інформацію. Вперше термін з'явився як назва розподіленої бази даних, реалізованої в системі "біткойнів". Тому блокчейн найчастіше відносять до транзакцій в різних криптовалютах. Однак технологія ланцюжків блоків може бути поширена на будь-які взаємопов'язані інформаційні блоки.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Найбільш очікуваний краудсейл на ринку ICO 2017 не стартує через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути