понеділок, 25 квітня 2016 18:13

На травневі свята розкупили авіаквитки до Туреччини, Греції та Ізраїлю

На травневі свята розкупили авіаквитки до Туреччини, Греції та Ізраїлю
inosmi.ru

Цього року найбільш популярним авіанапрямком на травневі свята став Стамбул. Багато авіаквитків українці також купили до Тель-Авіву та Афін. Про це в коментарі Gazeta.ua розповіла менеджер туристичної компанії "Світлана Тур" Анна Костиря.

"Вибір на користь Ізраілю та Греції обумовлений бажанням відвідати святі місця, адже травневі вихідні цього року співпали з Великоднем. Що стосується турецького напрямку, то він - один із найпопулярніших із квітня по жовтень. Однак Стамбул цікавить більше індивідуальних туристів. Якщо говорити про тури, то тут на травневі свята пальму першості тримає не Стамбул, а турецькі курорти на узбережжі", – пояснює Анна Костиря.

Через відтік російських туристів готелі в Туреччині подешевшали, однак за рахунок подорожчання авіаквитків ціни на тури вищі, ніж торік.

"Минулого року відпочити на двох у Туреччині можна було за 400-450 доларів протягом тижня, а цього року такий тур коштує 500-650 доларів", – кажуть у "Світлана-турі".

Українці також почали більше цікавитися грецьким напрямком.

"Пропозиція грецьких курортів для українців розширилася. 6 ночей в Афінах на двох обійдуться у 580 доларів", – розповідає експерт.

Середня вартість туру до Ізраїлю на одного туриста - 850-900 доларів.

"Автобусний тур на 2-3 дні до Угорщини та Австрії коштуватиме 70 євро. До Польщі, Чехії та Німеччини - 70-90 євро. Багато купують турів Україною", – коментує Костиря.

Читайте також: Укрзалізниця запустить два нових потяга

Нагадаємо, тур Україною коштує не більше 1,5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На травневі свята розкупили авіаквитки до Туреччини, Греції та Ізраїлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути