четвер, 10 жовтня 2013 10:34

На ремонт траси Київ-Одеса виділять ще 203 млн гривень

На ремонт траси Київ-Одеса виділять ще 203 млн гривень
Фото: news.liga.net

Служба автомобільних доріг у Київській області за останні чотири місяці провела тендери на ремонт траси Київ-Одеса на загальну суму 203, 05 млн. грн. Як повідомляється у " Віснику державних закупівель", ці підряди отримали ТОВ " Ростдорстрой " та ПП Автомагістраль ", пишуть "Наші Гроші".

Останній тендер " Ростдорстрой " виграв 27 вересня. Фірма отримала підряд вартістю 42,43 млн. грн на завершення капітального ремонту двокілометрового ділянки дороги. Роботи повинні завершити наступного року.

Раніше " Ростдорстрой " отримав підряди вартістю 41,60 млн грн на ремонт трьох кілометрів на інших ділянках одеської траси.

Фірма " Ростдорстрой " відноситься до бізнес-групі колишнього голови фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, а тепер народного депутата від Партії регіонів Геннадія Труханова. Офіційно засновником одеської компанії є офшор з Віргінських островів " Сайдлейк інтернешнл лімітед". За останні п'ять років фірма отримала підрядів на 2,08 млрд. грн. Решта 119,00 млн отримало ТОВ "Автомагістраль " Миколи Скоростецького, який з 2005 по 2007 рік очолював Службу автомобільних доріг у Київській області, і проводив ці тендери.

За останні п'ять років фірма виграла тендерів на 615 млн грн.

Раніше компанія "Альтком " заявила, що виграла тендер на ремонт кількох ділянок траси Київ-Одеса за рахунок коштів кредиту Європейського банку реконструкції та розвитку. Втім, у "Віснику державних закупівель " інформація про таку закупівлю не публікувалася. Власниками " Альткому " називають донецьких бізнесменів Олександра Тисленка та Сергія Павлічева. Неофіційно "Альтком" приписують до сфери впливу Бориса Колеснікова.

У липні Кабінет Міністрів затвердив проект капітального ремонту траси "Київ - Одеса" на ділянці "Київ - Біла Церква". Загальна протяжність об'єкта становить 59,838 км , а кошторисна вартість - 1,931 млд гривень. Нагадаємо  державне агентство автомобільних доріг " Укравтодор" прогнозує завершення капітального ремонту ділянки "Київ - Біла Церква" траси "Київ - Одеса " до 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «На ремонт траси Київ-Одеса виділять ще 203 млн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути