четвер, 21 червня 2012 17:54

На пиві у фан-зоні за день заробляють по 15 тисяч

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
 

По 10-15 тисяч гривень заробляє одна торгова точка на Хрещатику у фан-зоні, де продають пиво, воду та чіпси. Про це Gazeta.ua розповіли продавці пива.

"Найурожайніші години — коли починається і закінчується матч. Тобто за чотири години заробляємо 10 тис і то легко. Тоді за пивом в черзі стоїть з п'ятдесят чоловік. Зазвичай, вони беруть по 15-20 бокалів для всієї компанії. В той час, правда, ми носимось туди-сюди, нема й коли дихнути. Англійський необов'язковий, бо тут і так ясно, що кому треба: beer (пиво), cigarette (цигарки), water (вода). На роботу брали здебільшого молодих, які можуть побігати. Одна зміна триває шість годин. Тих, хто закінчують роботу після опівночі, коли метро вже не ходить,  розвозять по домах. За місяць роботи можна заробити 3,5 тис. З чайовими — до 4,5. А ті продавці,  хто у дві зміни працює, мають і по 8-9", - каже одна з продавчинь Тетяна.

На початку турніру пиво продавали по 10 грн, тепер за один стакан просять 25. Найбільше купують "Львівське".

"Для іноземців це нормальна ціна, бо вони за такі гроші в себе й 100 грам не куплять, а нашим задорого. То українці хотіли, щоб нашим по 10 гривень продавали, а тим по 25. Але ж ми не можемо дві ціни поставити. Також іноземці чайові лишають:  5-10 гривень, буває і по 20".

Зараз ви читаєте новину «На пиві у фан-зоні за день заробляють по 15 тисяч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути