четвер, 11 липня 2019 12:30

Медведчук та Бойко можуть допомагати Газпрому ухилятися від боргу

Медведчук та Бойко можуть допомагати Газпрому ухилятися від боргу
Газпром заборгував Нафтогазу $3 млрд. Фото: BitNovosti.com

Часті зустрічі керівників партії "Опозиційна платформа - За життя" з російським урядом і проведення "переговорів" щодо газу можуть свідчити про їхню допомогу Газпрому ухилитися від виплати боргу Нафтогазу.

"Газпром заборгував Нафтогазу вже майже 3 мільярди доларів. У перерахунку на кожну українську родину - це приблизно 200 доларів. Дії Віктора Медведчука та Юрія Бойка можуть свідчити про те, що вони намагаються допомогти Газпрому ці гроші нам не віддавати", - повідомив виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дружина володіє, а я керую" - як сім'я Медведчука заробляє в Росії

Він заявив, що Медведчук і Бойко "фактично допомагають Газпрому зловживати своїм монопольним становищем" на ринку постачання газу.

Також Вітренко запропонував лідерам "Опозиційної платформи - За життя" публічно закликати Газпром сплатити борг за рішеннями Стокгольмського арбітражу.

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв 8 липня зустрівся зі скандальним лідером "Опозиційна платформа - За життя" Юрієм Бойком і кумом президента РФ Віктором Медведчуком. Також на зустрічі були присутні ще один член "Опоплатформи" Вадим Рабінович, офіційний власник телеканалу NewsOne Тарас Козак і представник РФ у Тристоронній контактній групі Борис Гризлов.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук та Бойко можуть допомагати Газпрому ухилятися від боргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути