неділя, 28 травня 2017 21:10

Кожен другий працівник готовий шукати підробіток

Кожен другий працівник готовий шукати підробіток
Українці беруться за додаткові проекти, коли не вистачає зарплати. Фото:Сегодня

Українці надають перевагу роботі в офісі. За додаткові проекти беруться, коли не вистачає зарплати за основним місцем роботи. Про це йдеться у дослідження міжнародного кадрового порталу hh.ua.

"Можливість працювати фрілансером 52% опитаних розглядають лише у випадку необхідності заробляти додаткові кошти. Водночас респонденти зауважують, що для них фріланс не може бути основним видом заробітку. Хоча часто є більш прибутковим. Кожен п'ятий працівник не готовий працювати віддалено", - зазначають експерти порталу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким має бути ідеальне робоче місце

Кожного третього у фрілансі приваблює наявність гнучкого графіка. Це дозволяє поєднувати кілька робіт, більше заробляти. Також українці хочуть працювати фрілансерами, щоб мати більше вільного часу.

16% опитаних зазначили, що віддають перевагу тільки роботі на фрілансі. Серед переваг - з'являється більше вільного часу, можливість самостійно організовувати робочий процес, уникнути надмірного контролю керівництва.

12% працівників проти фрілансу. Такий вид зайнятості їм не подобається, не здається цікавим. Вони люблять працювати в офісі, хочуть мати унормований робочий графік.

Українці мають отримувати зарплатню не менше $300, тоді вони перестануть мігрувати в інші країни Європи.

Зараз ви читаєте новину «Кожен другий працівник готовий шукати підробіток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути