Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2013 11:41

Королевській наказали щотижня моніторити виплати зарплати

Королевській наказали щотижня моніторити виплати зарплати

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Мінсоцполітики запровадити щотижневий моніторинг виплати зарплати і соціальних допомог. Про це він сказав на засіданні Кабміну.

"Із держбюджету було додатково виділено 3,3 млрд гривень на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам бюджетних установ, які фінансуються з місцевих бюджетів усіх рівнів. На 1 січня боргів, як ми і обіцяли, немає", - сказав Азаров.

Прем'єр-міністр зазначив, що керівники міністерств і відомств, регіональних адміністрацій з перших днів нового року повинні взяти цю ситуацію під особливий контроль. Зарплати, відпускні, лікарняні, соціальні допомоги тощо повинні виплачуватись повністю і вчасно.

"Вимагаю також, щоб Міністерство соціальної політики запровадило щотижневий моніторинг виплати зарплати і соціальних допомог. І регулярно доповідало Уряду про стан справ. У нашому порядку денному більше не повинно бути питання боргів із зарплати", - підкреслив Азаров.

Глава уряду також звернув увагу Міністерства фінансів на контроль за обґрунтованістю формування місцевих бюджетів і на жорстке дотримання бюджетної дисципліни.

Зараз ви читаєте новину «Королевській наказали щотижня моніторити виплати зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути