пʼятниця, 18 січня 2013 12:21

Королевська пообіцяла звільнити керівників, які заборгували зарплату

Королевська пообіцяла звільнити керівників, які заборгували зарплату
Наталія Королевська. Фото: kmu.gov.ua

Щодо керівників бюджетних установ, де не вирішується питання погашення заборгованості із заробітної плати, ініціюватиметься прийняття рішення про звільнення.

Про це заявила Міністр соціальної політики Наталія Королевська під час засідання Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших виплат.

Як передає прес-служба мінсоцполітики, Королевська наголосила, що відповідальність за недопущення та погашення заборгованості із зарплати несуть відповідно центральні та місцеві органи влади, керівники підприємств, установ і організацій.

"Вважаю, що наша Комісія повинна підвищити рівень вимог до усіх відповідальних осіб щодо погашення поточної заборгованості та її недопущення в подальшому. Ми будемо ініціювати прийняття рішення щодо звільнення керівників, які не забезпечують своєчасні виплати заробітної плати", - зазначила міністр.

За словами Королевської, до наступного засідання Комісії, що відбудеться у лютому місяці, має бути представлений покроковий план вирішення питання із заборгованості для кожного регіону.

Нагадаємо, раніше Мінсоцполітики звернулося до представників профспілок із проханням негайно повідомляти про будь-які відомі їм факти затримки з виплатою зарплат.

Зазначимо, що прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Мінсоцполітики запровадити щотижневий моніторинг виплати зарплати і соціальних допомог.

Зараз ви читаєте новину «Королевська пообіцяла звільнити керівників, які заборгували зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути