Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 09:47

У Королевської попросили профспілки повідомляти про борги із зарплати

У Королевської попросили профспілки повідомляти про борги із зарплати
Фото: ipress.ua

Міністерство соціальної політики перевірятиме інформацію профспілок про факти виникнення заборгованості із зарплати.

Про це повідомив директор департаменту заробітної плати та умов праці Міністерства соціальної політики Олександр Товстенко.

За його словами, Міністерство зверталося до представників профспілок із проханням негайно повідомляти про будь-які відомі їм факти затримки з виплатою зарплат.

"Ми зацікавлені в отриманні достовірної інформації про стан виплати зарплат. Просимо представників профспілок безпосередньо повідомляти Міністерство соціальної політики про наявні негативні факти, щоб ми могли оперативно реагувати на них", - зазначив цитує слова Товстенка прес-служба Мінсоцполітики.

Товстенко зауважив, що міністр соціальної політики поставила завдання Державній інспекції з питань праці жорстко реагувати на кожне повідомлення про наявність заборгованості із зарплати.

Разом з тим, він прокоментував інформацію деяких ЗМІ про те, що начебто держава заборгувала 5 млн грн освітянам за грудень.

"Згідно з інформацією, наданою Міністерству керівниками обласних адміністрацій, заборгованості із зарплати, що мала бути виплачена до 31 грудні 2012 року, немає", - зазначив Товстенко.

Зараз ви читаєте новину «У Королевської попросили профспілки повідомляти про борги із зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути