Ексклюзиви
середа, 20 липня 2011 15:42

Колесніков думає, що вартість "золотих" стадіонів можна відбити за 1,5 року

Колесніков думає, що вартість "золотих" стадіонів можна відбити за 1,5 року

Державний концерн "Спортивні арени України", що об'єднує НСК "Олімпійський", ДП "Палац спорту" та ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро 2012 у місті Львові", здатний забезпечити високоефективне управління об'єктами, що входять до його складу.

Про це поінформував віце-прем'єр-міністр України – міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомила прес-служба його відомства.

За прогнозами віце-прем'єр-міністра України, після чемпіонату Європи з футболу 2012 року ДК "Спортивні арени" вийде на самоокупність завдяки проведенню спортивних змагань та різноманітних концертних виступів.

"Думаю, 1,5-2 роки знадобиться на самоокупність концерну, куди входить "Олімпійський" та Льодовий палац у Києві, стадіон у Львові. Це максимальний термін", - сказав Колесніков.

За словами Віце-прем'єр-міністра України, створення спортивного концерну – найефективніший спосіб управління об'єктами. Зокрема, буде оптимізовано керівний склад державного концерну – директор та один адміністратор.

"Вся діяльність, спортивна та концертна, буде регулюватись єдиним центром", - зазначив Борис Колесніков.

Такий принцип буде спрямований на максимально ефективне використання спортивного комплексу "Олімпійський", Палацу спорту та стадіону у Львові.

"Якщо ФК "Динамо" гратиме на Олімпійському стадіоні, нам зрозуміле фінансове управління стадіону. Складніше буде зі Львовом. Льодовий палац – це абсолютно рентабельний проект. Тож бюджетних грошей витрачати не будемо", - підкреслив Віце-прем'єр-міністр України.

Зараз ви читаєте новину «Колесніков думає, що вартість "золотих" стадіонів можна відбити за 1,5 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути