середа, 20 липня 2011 12:42

У Польщі здали в експлуатацію другий стадіон до Євро-2012

У Польщі здали в експлуатацію другий стадіон до Євро-2012

У вівторок, 19 липня, було видано офіційний дозвіл на експлуатацію нового футбольного стадіону у Гданську, який побудували до проведення в Україні та Польщі чемпіонату Європи 2012 року, передає Інформаційний центр "Україна 2012".

Останньою позитивне рішення про дотримання необхідних вимог безпеки видала Державна пожежна служба Республіки Польща, інформують в союзі BIEG 2012.

Мер Гданська Павел Адамович, який взяв участь в урочистій події, висловив подяку всім, хто сприяв тому, щоб мрії міста про сучасну футбольну арену та організації чемпіонату Євро-2012 втілилися в життя. Крім того, пан Адамович запросив усіх бажаючих на день відкритих дверей "PGE Arena", який відбудеться 6 серпня.

Нагадаємо, будівництво нового футбольного стадіону у Гданську на 42 тисячі глядачів почалося в грудні 2008 року і коштувало більше 630 мільйонів злотих (близько 160 мільйонів євро). Згідно з рішенням Виконкому УЄФА, "бурштинова" арена прийме чотири поєдинки європершості-2012: три матчі групового етапу і матч чвертьфінальної стадії.

"PGE Arena Gda?sk" - це вже друга польська арена, яку підготували до проведення континентальної першості. 20 вересня 2010 після завершення реконструкції було урочисто відкрито Муніципальний стадіон в Познані.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі здали в експлуатацію другий стадіон до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути