середа, 13 квітня 2011 17:36

Дональд Туск мріє про українсько-польський фінал Євро-2012

Дональд Туск мріє про українсько-польський фінал Євро-2012

Прем'єр-Міністр Польщі Дональд Туск хоче побачити україно-польський фінал на чемпіонаті Європи з футболу 2012 року. Про це він заявив сьогодні в ході зустрічі з Прем'єр-міністром України Миколою Азаровим.

"Ми розраховуємо на фінал між збірними Польщі та Україні на київському стадіоні. Дива трапляються, чому б і ні? Такий фінал міг би статися", - сказав Туск, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

Крім цього, Дональд Туск відзначив, що крім спортивного успіху національних команд, важливим питанням є також те, який капітал побудують України і Польща в очах Європи і всього світу.

"Не тільки інфраструктурний, але також і капітал глобального довіри до наших держав. Ефективне проведення цього заходу буде фундаментом під цей капітал глобальної довіри, і я переконаний, що ми впораємося. Все вказує на це", - сказав він.

Також Прем'єр-Міністр Польщі запросив свого українського колегу на відкриття Національного стадіону у Варшаві, який зараз знаходиться на реконструкції в рамках підготовки до турніру.

Нагадаємо, що УЄФА назвав перелік сувенірів для Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Туск мріє про українсько-польський фінал Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути