Ексклюзиви
субота, 09 квітня 2011 13:58

У червні почнуть здавати об'єкти Євро-2012

У червні почнуть здавати об'єкти Євро-2012

Незабаром українці не встигатимуть за датами відкриття об'єктів до Євро-2012.

З початку літа цього року здаватимуться в експлуатацію десятки готелів, побудованих приватними вітчизняними і іноземними компаніями.

Про це повідомив під час прес-конференції в Києві віце-прем'єр-міністр – міністр інфраструктури Борис Колесніков. За його словами, готелі почнуть здаватись в червні і ця черга хвилею завершиться аж в квітні 2012 року. Він також нагадав, що всі об'єкти готельного господарства України готувалися виключно за приватні інвестиції.

Восени Україна має здати в експлуатацію ще два євро стадіони, до кінця року завершити підготовку аеропортів всіх приймаючих міст.

Тим часом, стало відомо, що у понеділок, 11 квітня, президент України Віктор Янукович перебуватиме з робочою поїздкою на Львівщині.

Зокрема, глава держави ознайомиться з ходом підготовки об'єктів державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Президент України також ознайомиться з ходом будівництва стадіону м. Львів, повідомляє офіційний сайт глави держави.

Цього ж дня під головуванням Віктора Януковича відбудеться розширене засідання регіонального комітету з економічних реформ щодо розвитку спортивної та туристичної інфраструктури в контексті реалізації Національного проекту "Олімпійська надія – 2022".

Зараз ви читаєте новину «У червні почнуть здавати об'єкти Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути