середа, 04 грудня 2013 09:15

Гроші у подарунок – модне віяння чи гідна відповідь вимогам часу?

Гроші у подарунок – модне віяння чи гідна відповідь вимогам часу?

Дані соціальних опитувань свідчать про те, що найпопулярнішими подарунками нинішніх новорічних свят будуть смартфони. Втім, це, якщо аналізувати саме подарунки. Якщо ж казати в цілому про те, що українці бажають отримати в якості презенту на Новий рік, то все частіше наші співвітчизники воліють отримати гроші.

Втім, і гроші можна дарувати зовсім по-різному: у конверті, у формі подарункового сертифікату, у вигляді банківського депозиту чи рахунку на Форексі тощо.

Подвійна вигода останнього з перерахованих "грошових" дарунків у тому, що той, хто його отримає, не тільки може робити з подарованою сумою все, що захоче, але й отримує можливість багатократно збільшити презентований капітал, не докладаючи до цього жодних зусиль.

До речі кажучи, той, хто дарує відкритий на Форексі рахунок, також не "трудиться" над збільшенням подарованої суми. Механізм "роботи" вкладених грошей простий: відкрити рахунок у брокерській компанії, поповнити його мінімум на 100 доларів, обрати досвідченого трейдера (управляючого торговим ПАММ-рахунком) та доручити йому управляти вашими коштами, приєднавши свій рахунок до його ПАММ-рахунку.

Професійний трейдер торгує сукупним капіталом на валютному ринку і отримує прибуток, який пропорційно ділиться поміж ним самим та всіма інвесторами, які довірили йому свої гроші в управління. Пересічний інвестор, як правило, отримує 5-10% прибутку за місяць. Таку суму на звичайному банківському депозиті можна заробити за цілий рік. Навпаки, ПАММ-інвестування на Форексі щомісяця збільшує ваш депозит на 5-10% і більше.

Тому, якщо у вас немає нагальної потреби відразу ж витратити подаровані кошти, ви можете почекати і, наприклад, вже через рік отримати суму, вдвічі більшу за ваш "подарунок".

Якщо ж ви зацікавлені використати всі існуючі можливості та вижати зі свого рахунку максимум прибутку, то можете поцікавитися програмами лояльності та бонусними акціями, пропонованими вашою брокерською компанією. Наприклад, на даний момент компанія "Форекс Тренд" проводить акцію з нагоди своєї річниці і пропонує хороші бонуси усім, хто до 31 грудня поточного року відкриє рахунок на 5 000 доларів та інвестує кошти або у Індекси ПАММ-разунків. За умови інвестування на 6 місяців, ви отримуєте відразу ж авансом 6% від своєї суми. Якщо ж ви бажаєте брати участь в програмі цілий рік, то моментально отримуєте 12%-ний бонус.

Як бачимо, дарування грошей у конверті поступово йде у минуле, поступаючись більш ефективним та прибутковим варіантам. Час диктує свої правила, і іноді слідувати ним не тільки приємно, але й матеріально вигідно.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Гроші у подарунок – модне віяння чи гідна відповідь вимогам часу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути