Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2007 15:26

Година парковки у Києві коштуватиме 30 гривень

Київська міська держадміністрація має намір підвищити тарифи на паркування на окремих паркувальних майданчиках в міру їх обладнання відеоспостереженням і безготівковою формою оплати.

Про це повідомила заступник голови Київміськадміністрації Ірена Кільчицька.

"Ми плануємо надалі, там де відеоспостереження, там де розмітки робляться цивілізовані, там де буде вводитися безготівкова оплата, поступово по конкретних паркуваннях, вводити вже тарифи підвищені", - сказала Кільчицька.

Вона не виключила, що при такому поступовому підвищенні тарифів на паркування тариф становитиме близько 30 гривень за годину.

Вона пояснила, що встановлення Київміськадміністрацією єдиного тарифу на паркування в розмірі 1 гривня за годину по всьому місту є наслідком того, що міський бюджет не одержував очікуваних надходжень, коли діяли диференційовані тарифи на паркування.

Кільчицька сказала, що Київміськадміністрація має намір до липня ввести оплату за паркування за допомогою мобільного зв"язку на обладнаних відеоспостереженням паркуваннях біля Бесарабського ринку й на Привокзальній площі.

Після цього, зі слів Кильчицької, оплата за паркування через мобільний зв"язок буде поступово вводитись на інших паркувальних майданчиках міста, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Година парковки у Києві коштуватиме 30 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути