вівторок, 10 жовтня 2017 12:12

Форекс-брокер і токенсейл - чи суміжні речі?

Новий форекс-брокер від акціонерів PrivateFX найближчим часом запустить промо-кампанію по просуванню токенсейла, старт якого очікується в наступному місяці.

 

Новий брокер буде мати в своєму розпорядженні ряд інноваційних продуктів, вже успішно випробуваних в PrivateFX, таких як інвестування в ПАММ-індекси з плечем, продукт "Активний інвестор" і ПАММ-рахунки з функцією Обмеження збитку.

Команда і акціонери PrivateFX реалізують амбітну мету щодо масштабування продуктів ПАММ-інвестування, для чого команда розробників створює унікальну децентралізовану платформу торгівлі та інвестування на форекс, в результаті чого з'явиться перший форекс-брокер, що повністю працює на технології блокчейн.

У новому брокері це будуть смарт-контракти з відкритим кодом, за допомогою яких будуть полягати з усіма угодами між компанією, клієнтом, керуючим ПАММ і постачальниками ліквідності. ICO буде реалізовано на платформі Ethereum, а випущені токени нового брокера будуть розміщені як мінімум на двох популярних криптовалютних біржах, де їх можна буде вільно купити і продати, а виручені кошти вивести в фіат. Завдяки поширенню токенів команда брокера планує об'єднати інтереси компанії та інвесторів, надаючи останнім можливість не тільки торгувати і інвестувати з їх допомогою, а й отримувати нагороду за свій внесок в розвиток блокчейн-брокера у вигляді дивідендів.

*Інформацію надано компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Форекс-брокер і токенсейл - чи суміжні речі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути