вівторок, 25 жовтня 2011 12:12

Червоні гаманці привертають статки

Червоні  гаманці  привертають статки

Ворожка Лілія Хасапєтова з Кривого Рогу на Дніпропетровщині допомагає людям принадити статки.

"Хочете гарно заробляти, візьміть собі за правило прибирати зі столу перед сном. Щоб не було ні крихт, ні брудної посуди. Помийте усю посуду на ніч, протріть столи і полиці на кухні – повірте, скоро дадуть зарплату, чоловік почне приносити більше грошей, вдасться купити хорошу річ зі знижкою, отримаєте неочікуваний подарунок або виграш", - каже ворожка.

Люди, які вміють і можуть заробляти, часто перекривають собі матеріальні чакри.

"Гроші люблять порядок і чистоту. Вони не водитимуться в оселі, де брудно. Не можна ховати купюри в запилену шафу, брудний посуд чи білизну. Ніколи не розбагатіють ті, хто кладе їх під килим, бо топче ногами. Зберігайте їх у білому лляному мішечку на рівні столу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борги краще повертати вранці

Ворожка дає 5 правил, як примножити у домі статки. Їх радить взяти на озброєння дружинам.

  1. У місці, де ховаєте заощадження, покладіть дзеркальце – гроші будуть віддзеркалюватися і примножуватися. На дно пачки помістіть крупні купюри. Сума має бути непарною, останню парну купюру покладіть у гаманець.

  2. Вибирайте червоні або рожеві гаманці, це привертає статки. Покладіть у гаманець червоного папірця. Носіть там одну-дві нерозмінні купюри. Не витрачайте їх, навіть коли взагалі не маєте грошей. Розкривайте його так, щоб ніхто не бачив, скільки маєте грошей і не зміг зурочити.

  3. Є будинки прибуткові та збиткові. Якщо переїхали в оселю, в якій не водяться гроші, освятити її. Не допомагає — переселяйтеся.

  4. Не піднімайте копійок, знайдених на перехресті. На них можуть відробляти порчу або, навпаки, накладати. Не розбагатієте, а здоров'я і сили можете позбутися.

  5. Не позичайте людям у понеділок і вівторок — увесь тиждень буде збитковим. Віддавайте лівою рукою, а беріть правою. Не позичайте і не рахуйте купюр увечері. Намагайтеся не давати гроші людям до рук — з ними може піти й удача.

 

Зараз ви читаєте новину «Червоні гаманці привертають статки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути