пʼятниця, 04 серпня 2017 13:47

Брокер: не новий початок?

 

Перший тиждень серпня в брокерській компанії ознаменувалася відразу кількома важливими подіями.

Сергій Дворжанський, раніше призначений акціонером а - компанією, керуючим партнером, призначений повноправним керівником компанії з 1 серпня 2017 року, замість того пішов у відставку за згодою сторін тепер уже колишній СЕО Олександр Биков. Поспішаємо також повідомити, що з планами поступового оновлення компанії, анонсованими раніше, клієнти компанії зможуть ознайомитися безпосередньо з вуст самого Дворжанського наступного тижня.

У зв'язку з рядом особливостей фінансового інструменту "Бінарні опціони", компаніях, що надають послуги БО клієнтам, несуть в собі загрозу як власної фінансової стійкості, так і збереження коштів клієнтів. Першим же нововведенням нового керівника стало рішення про негайну відмову в і від неринкового за своєю природою інструменту - бінарних опціонів, можливість торгівлі якими припиняється з наступного тижня, і які є потенційним джерелом скаму в будь-якій компанії, що надають брокерські послуги.

Ще одним нововведенням, і при цьому абсолютно новим для компанії напрямком стане реалізація на майданчику компанії цілої Школи інвесторів. Буде організована повноцінна система навчання клієнтів по роботі на Форексі, на ринку криптовалют, в сфері інвестицій в цілому. Повноцінний навчальний курс дасть бажаючим всі знання, необхідні для успішного, а значить високоприбуткового інвестування на позабіржових ринках. Важливим бонусом і складовою даного процесу стане і те, що ті студенти, хто успішно закінчили курс отримають дипломи, офіційно визнані Міністерством освіти і науки завдяки тому, що партнери, за участю яких буде реалізований даний проект, мають ліцензії на освітні послуги.

Найважливішим ж і при цьому найбільш комплексним завданням буде проведення процесу повного ребрендингу брокерської компанії , який завершиться до кінця 2017 року, і забезпечить компанії нові і якісно інші можливості для зростання, а клієнтам - виконання зобов'язань, взятих на себе акціонером при придбанні компанії. Всі деталі цього процесу очікуються незабаром.

*Інформація надана компанією PrivateFX

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Брокер: не новий початок?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути