четвер, 02 вересня 2021 21:10

Яке житло найчастіше купують українці: огляд цін

Яке житло найчастіше купують українці: огляд цін
Популярні райони - Дарницький, Голосіївський, Печерський. Фото: pixabay.com

Протягом серпня українці витратили на купівлю житла в Києві $45 млн. Це на 21% більше, ніж було в липні. Популярні райони - Дарницький, Голосіївський, Печерський.

За $40 тис. купили 1-кімнатну квартиру площею 40 кв.м. на вул. Щербаківського (Шевченківський р-н). 50 тис. заплатили за 2-кімнатну квартиру площею 45 кв.м на вул. Бакинській в старому житловому фонді (Шевченківський р-н). Стільки ж віддали за будинок в с. Зазим'є площею 160 кв.м, повідомляє АН "Благовіст".

На вул. Депутатській (Святошинський р-н) придбали 1-кімнатну квартиру площею 79 кв. м за $100 тис. Натомість, за 1-кімнатну квартиру на вул. Ломоносова (Голосіївський р-н) площею 49 кв. м заплатили $102 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує приватний будинок в Україні: порівняння цін

На Хрещатику продали 3-кімнатну квартиру площею 80 кв.м за $260 тис. На вул. Грушевського житло площею 254 кв.м купили за $1 млн.

"На ринку спостерігається висока активність. Найбільший попит і відповідно кількість угод у ціновому сегменті $50-100 тис. Ціни ростуть пропорційно попиту", – каже Олена Бібєрова, генеральний директор АН "Благовіст".

У серпні на ринку оренди нерухомості в Києві зростав попит і ціни. Найбюджетнішим варіантом стала 1-кімнатна квартира площею 32 кв. м на вул. Виговського (Подільський р-н). Її орендували за 6400 грн.

1-2 кімнатні квартири вартістю до $500 можна знайти в Дарницькому, Деснянському, Святошинському районах.

Зараз ви читаєте новину «Яке житло найчастіше купують українці: огляд цін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути