четвер, 09 листопада 2017 17:12

Акціонери PrivateFX і відомий європейський банківський бренд доводять: токенізація і застосування смарт-контрактів в індустрії форекс неминучі

Форекс є найбільшим по обороту фінансовим ринком, на якому обертаються трильйони доларів щодня; при цьому в Європі, і тим більше на пострадянському просторі зовсім небагато компаній здатні надавати послуги форекс-рітейлу якісно, ​​а головне, - надійно і з гарантіями захисту коштів від неторгових ризиків.

 

Неторгові ризики - це ризики, які не пов'язані з торговим процесом, але супроводжують його постійно. В реальних умовах в процесі торгівлі бере участь безліч третіх сторін, кожна з яких по-своєму впливає на торговельний процес. Починаючи від форекс-брокера або дилінгового центру (ДЦ), які надають послуги із забезпечення торгівлі на фінансових ринках, закінчуючи операторами зв'язку та іншими службами.

Новий брокер від акціонерів PrivateFX і великого європейського банківського бренду вирішив підійти до завдання захисту клієнтів від неторгових ризиків з розмахом і воістину революційним підходом - крім стандартних банківських гарантій клієнти отримують технологію блокчейн; і новий брокер стане першим, де всі відносини компанія-клієнт будуть побудовані і базуватися повністю на смарт-контрактах.

Смарт-контракт (англ. Smart contract - розумний контракт) - комп'ютерний алгоритм, призначений для укладання і підтримки комерційних контрактів в технології блокчейн.

Згаданий європейський банківський бренд - можливо і не перший, кому ідея перевести форекс на блокчейн прийшла на розум, але він безумовно перша банківська структура, яка вирішила об'єднати в одне два світи - форекс-індустрію і блокчейн. Але для створення реально функціонуючого децентралізованого ринку форекс-інвестицій потрібні продукти, здатні зацікавити велику кількість клієнтів. І такі продукти знайшлися у акціонерів PrivateFX, що в підсумку вилилося в спільний проект нового брокера, який буде працювати виключно в рамках смарт-контрактів. І навіть більше, новий брокер випустить власну криптовалюту, яка буде представлена ​​в ході майбутнього ICO.

Банківський бренд і унікальні продукти від PrivateFX без сумніву дозволять новому брокеру запустити необоротний процес блокчейнізаціі індустрії форекс в найближчому майбутньому.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Акціонери PrivateFX і відомий європейський банківський бренд доводять: токенізація і застосування смарт-контрактів в індустрії форекс неминучі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути