неділя, 20 грудня 2020 21:10

Як правильно писати про свої досягнення у резюме

Як правильно писати про свої досягнення у резюме
Якщо результат складно виміряти, радять писати про суть фактів. Фото: unsplash

Писати про свої досягнення потрібно, щоб роботодавець зрозумів, що ви зможете покращити компанію та привести її до процвітання.

Дані про підвищення продажів, збільшення кількості переходів на сайт, прискорення процесів можна і потрібно зазначати в резюме, супровідному листі. Це вигідно виділить вас на тлі конкуренті, переконані у Work.ua.

"Подумайте, як виміряти результативність праці в цифрах. Сформулюйте конкретно — підвищив продажі на 20%, навчив 5 менеджерів, написав 100 статей, залучив до співпраці 20 нових авторів за 2 місяці, спроєктував 50 плат, зробив 208 дизайнерських листівок і так далі. У такому разі одиниці виміру не важливі, головне — цифри", - кажуть фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому готові платити понад 100 тис. грн на місяць

Якщо результат складно виміряти, радять писати про суть фактів. Наприклад, про перехід на електронний документообіг, чи виявлення збитків та вирішення проблеми.

"Випускники, які вперше влаштовуються на роботу, можуть використовувати приклади з особистого життя або навчання: навчальні проєкти, складну курсову або дипломну роботу, поєднання підробітку з навчанням, стажування", - радять експерти.

Перед тим, як влаштуватись на роботу, потрібно уважно читати опис вакансії, зайти на сайт і сторінки компанії в соцмережах та почитати відгуки. Це допоможе не потрапити до рук шахраїв і уникнути несподіваних неприємних ситуацій у майбутньому.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно писати про свої досягнення у резюме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути