понеділок, 19 грудня 2016 14:10

Як подорожчала новорічна ніч у ресторані - експерт

Як подорожчала новорічна ніч у ресторані - експерт
Riviera Beach.

Новорічна ніч у ресторані найдешевше коштуватиме 500 грн. За рік святкування Нового року подорожчало на третину. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів Родіон Єрошек, співзасновник компанії з автоматизації роботи кафе, ресторанів та магазинів Poster.

"Порівняно з минулим роком ціни піднялися на 20-30 процентів. Провести новорічну ніч у ресторані коштує щонайменше 500-600 гривень. За ці гроші пропонують столик з банкетним меню і розваги", - говорить він.

За його словами, піднялися ціни й на корпоративні свята. Зокрема, подорожчала шоу-програма на новорічні корпоративи. Компанії продовжують економити на меню та прискіпливіше ставитися до додаткових послуг, зокрема розважальної програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 хитрощів меню в ресторанах

"Ціна залежить від кількості людей, дати, побажань. Шоу-програма може займати 50 процентів вартості всього корпоративу. Нинішній рік в плані корпоративів і новорічних свят жвавіший, ніж минулий. Однак не можна сказати, що стався кардинальний злам. У шоу-програмі роблять акцент на "корисні" розваги, ближче до тім-білдингу. Намагаються досягати побіжно якихось цілей - заохотити, зміцнити команду", - коментує експерт.

Зараз ви читаєте новину «Як подорожчала новорічна ніч у ресторані - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути