Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2024 13:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Західні журналісти передбачили катастрофічні наслідки перемоги РФ у війні

Західні журналісти передбачили катастрофічні наслідки перемоги РФ у війні
У Forbes передбачили катастрофічні наслідки перемоги РФ у війні. Фото: facebook.com/pressjfo.news

У разі програшу України в повномасштабній війні російський диктатор Володимир Путін нападе на Польщу та країни Балтії.

Від 24 лютого 2022 року понад 6 млн українців покинули свої домівки, пише Forbes. Але за найгіршого сценарію ще понад 20 млн українців емігрують за кордон.

"Виходячи з того, що зараз відбувається у Вашингтоні, міграція може бути лише прелюдією до того, що може відбутися. Розвиток подій у Європі надто передбачуваний. Щойно Путін завоює Україну, він нападе на країни Балтії - нібито для захисту тамтешніх російських меншин, а потім піде на Польщу. Світ буде втягнутий у війну. Американські солдати будуть покликані до бою на європейській землі. Можна передбачити, що втрати, фінансові, економічні та кров'ю і потом, будуть величезними", - йдеться у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захоплення Авдіївки: розвідка спрогнозувала подальші дії росіян

"Навіть якщо з України виїде ще три-чотири мільйони, тягар для Європи буде дуже значним. Тому можна з упевненістю припустити, що ціна поразки Росією України легко наблизиться або перевищить 8 трильйонів доларів для США протягом наступних 20 років", - сказано в повідомленні.

Politico також підрахувало, що витрати на посилення європейської безпеки, припускаючи повернення до витрат ВВП часів холодної війни для кожної країни ЄС, означатимуть додаткові €410 млрд на рік. Іншими словами, це означає нову довгострокову холодну війну з Росією, у яку будуть втягнуті США.

Загальні бойові втрати російських окупантів на ранок 20 лютого склали 404 950 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1230 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Західні журналісти передбачили катастрофічні наслідки перемоги РФ у війні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути