вівторок, 17 липня 2018 22:54

Журналіст розповів про зарплати в окупованому Луганську

Журналіст розповів про зарплати в окупованому Луганську
Зарплати в Луганську менше, ніж в області. Фото: "Еспресо.TV"

Журналіст Денис Казанський повідомив, що зарплати на окупованій бойовиками території Донбасу набагато нижчі, ніж в інших населених пунктах регіону.

"Середня зарплата в "звільненому" від фашистів Луганську - близько 4 тис. грн. У найбільш злиденному підконтрольному Україні Біловодському районі Луганської області - на тисячу вище. У Сєвєродонецьку - в 2 рази вище (8 тис. грн)", - написав він у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганськ більше прагне реінтеграції, ніж Донецьк - дослідження

Казанський додав, що на підконтрольній території навіть у віддалених селах зарплата вища, ніж у захопленому обласному центрі.

Жителі окупованого російськими найманцями-бойовиками Донецька поділилися свіжими світлинами міста. Переселенка з непідконтрольного українському уряду Донецька Інна Малашенко відвідала тиждень тому рідне місто і по поверненню опублікувала фото побаченого.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розповів про зарплати в окупованому Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути