субота, 15 грудня 2018 18:28

ЗСУ у новому році отримають нову необхідну техніку

ЗСУ у новому році отримають нову необхідну техніку
Нові лазнево-пральні комплекси українські бійці отримають вже наступного року. Фото: Міноборони України

У новому 2019 році українські військові отримають 10 комплектів лазне-прального комплексу.

Про це на брифінгу повідомив начальник відділу планування забезпечення речовим майном управління речового забезпечення Центрального управління речового забезпечення Збройних Сил України Тилу ЗС України полковник Віталій Вознюк, передає "Мілітарний портал".

Лазне-пральний комплекс складається з мобільного прального модуля для прання одягу та мобільного лазневого модуля для миття особового складу в польових умовах. За годину може обслуговувати від 35 до 100 чоловік особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Операції об'єднаних сил почнуть використовувати бойових роботів

Мобільно-лазневі комплекси виробляє Крюківський вагонобудівельний завод. Загалом до Збройних Сил України вже поставлено близько 30 таких комплексів та ними забезпечені всі бригади Десантно-штурмових військ, Морської піхоти та Сухопутних війську ЗС України.

До закінчення дії воєнного стану Україна отримає понад 200 одиниць техніки. Таку заяву зробив міністр оборони України Степан Полторак.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ у новому році отримають нову необхідну техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути