пʼятниця, 22 березня 2019 08:29

ЗСУ дали жорстку відсіч окупантам Донбасу: бойовики зазнали великих втрат

ЗСУ дали жорстку відсіч окупантам Донбасу: бойовики зазнали великих втрат
На Донбасі ЗСУ помстилися за смерть українського військовослужбовця. Фото: Вісник

21 березня противник 7 разів порушив режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм.

Також російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Унаслідок обстрілів 1 український військовослужбовець загинув, 2 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ підірвали склад боєприпасів бойовиків

На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь. З окупантів було знищено, ще 6 поранено. Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль противника.

Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у районі населеного пункту Золоте-1 з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу 1 наш захисник отримав поранення. Підрозділ, який був обстріляний, відповів адекватним вогнем. Втрати окупантів уточнюються.

Українські військові на Донбасі продовжують знищувати вогневі точки супротивника, звідки бойовики обстрілюють позиції бійців операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ дали жорстку відсіч окупантам Донбасу: бойовики зазнали великих втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути