Ексклюзиви
четвер, 21 березня 2019 08:20

ЗСУ підірвали склад боєприпасів бойовиків

ЗСУ  підірвали склад боєприпасів бойовиків
ЗСУ знищили склад з боєприпасами та один військовий автомобіль противника. Фото: ТСН

20 березня російські окупаційні війська 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому 10 разів застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібрів 120 та 82 мм.

Крім того, противник обстрілював наших захисників із протитанкового ракетного комплексу, витративши 5 керованих ракет, а також із озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї, повідомили у прес-службі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі бойовики ліквідували свого ж колегу

Унаслідок обстрілів троє наших захисників отримали поранення. Але жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил.

За даними розвідки, 20 березня вогнем у відповідь 2 окупантів було ліквідовано та 5 поранено. Також знищено склад з боєприпасами та один військовий автомобіль противника.

Від початку поточної доби обстрілів позицій наших військ не зафіксовано.

Напередодні українські військові знищили 3 і поранили ще 3 окупантів. З протитанкового ракетного комплексу знищили один військовий автомобіль супротивника.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ підірвали склад боєприпасів бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути