середа, 18 січня 2017 15:55

Земельні ділянки учасників АТО розіграли в лотерею

Земельні ділянки учасників АТО розіграли в лотерею

У Чернігові ділянки учасників АТО розіграли в лотарею.

Про це написало видання "РБК-Україна".

На розіграш виставили 128 земельних ділянок. "Той, хто раніше написав заяву, автоматично лягає в барабан. А якщо комусь не хочеться брати участь у барабані, вважає себе найбільшим героєм або найсміливішим воїном... Я, може, з його думкою згоден, а мої колеги – ні", - заявив голова ради ветеранів АТО при Чернігівській міськраді Андрій Требух. Усім незгодним із його рішенням чоловік сказав звертатися до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани АТО почали створювати міні-колгоспи

75 заяв ветеранів АТО не взяли участі у своєрідному розіграші. Комусь відмовили через відсутність місцевої прописки. А участь в антитерористичній операції деяких претендентів на земельну ділянку піддали сумніву.

Заяви ветеранів АТО на земельні ділянки задовольняють повільно і в неповному обсязі. На Черкащині у Геокадастрі затримали вирішення питання отримання земельних ділянок військовослужбовцями, які захищають державу. Понад два роки учасники АТО та сім'ї загиблих чекають виконання обіцянок.
Зараз ви читаєте новину «Земельні ділянки учасників АТО розіграли в лотерею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути