Ексклюзиви
неділя, 02 липня 2017 15:26

Жебрівський розкритикував слова Туки

Жебрівський розкритикував слова Туки
Заяви про екологічний стан шкодить екології регіону. Фото: 112

Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський засудив заклик заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки виселити з Донбасу людей через екологічний стан.

"Журналісти питають, як би я прокоментував заяви Георгія Туки щодо екологічного лиха на Донбасі та необхідності відселення людей. Відповів так: іноді краще мовчати, аніж говорити", - написав Жебрівський у Facebook.

Вважає, що такі заяви шкодять економіці регіону.

"Інвестори й замовники і без того - м'яко скажу - обережні, і такі заяви не сприяють їхній впевненості", - зазначив голова ВЦА.

У Бахмуті перевіряли радіаційний фон. Він у нормі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третина росіян боїться військового вторгнення України

"Чи є на Донеччині й Луганщині екологічні проблеми? Безумовно, є. І на контрольованій території ми їх вирішуємо спільно з органами центральної та місцевої влади. Чи затоплюють терористи українські шахти на окупованій ними території? Так. Чи небезпечно це для регіону? Так, ризики є. І якщо Георгій Тука у такий спосіб хотів привернути увагу міжнародної спільноти до цього питання, хай би конкретизував, що саме мав на увазі", - сказав Жебрівський.

На Донбасі відбувається підвищення рівня радіації у природних водах через затоплення шахт і підняття зараженої води. Про це сказав заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський розкритикував слова Туки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути