Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2019 11:19

Закуплені в Євросоюзі БМП перебувають на гарантії

Закуплені в Євросоюзі БМП перебувають на гарантії
Закуплені БМП-1 в Чехії на озброєнні ЗСУ з 2018 року | фото: Defens blog

Бойові машини піхоти, які були закуплені в Європейському Союзі, перебувають на гарантійному технічному обслуговуванні.

Йдеться про 50 БМП-1, які ніколи не були в експлуатації та перебували на зберіганні, а протягом 2017-2018-х пройшли капітальний ремонт із заміною необхідних вузлів та агрегатів та були поставлені в Україну для потреб Збройних сил України, повідомляє прес-служба ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт".

Контракт на поставку БМП був укладений із компанією Petralink Limited. Усі бронемашини, що були закуплені, перебувають на гарантійному технічному обслуговуванні компанії Petralink Limited на території України протягом тривалого часу їхньої експлуатації. Цю роботу виконують представники іноземної компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бачить" ворожу артилерію за десятки кілометрів: в Україні випробували контрбатарейний радар

У компанії нагадали, що ціна однієї поставленої БМП-1 із "нульовим пробігом" після капітального ремонту та з урахуванням гарантійного обслуговування прирівнюється до витрат Міністерства оборони України на ремонт однієї власної бронемашини.

У мережі опублікували знімок бойової машини на шасі 2С1 "Гвоздика", що виготовлятиметься в М'янмі з агрегатів українського виробництва.

Зараз ви читаєте новину «Закуплені в Євросоюзі БМП перебувають на гарантії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути