субота, 30 березня 2019 18:30

Показали легкі танки, які українці виготовлятимуть у М'янмі

В мережі опублікували знімок бойової машини на шасі 2С1 "Гвоздика", що виготовлятиметься в М'янмі з агрегатів українського виробництва.

Раніше з'явилась інформація, що у М'янмі збиратимуть самохідні артилерійські установки 2С1У, комплектуючі на які будуть поставлятися з України, а також бронетранспортери БТР-4, повідомляє Український мілітарний портал.

Зараз же опублікована світлина легкого танку MMT-40 – бойової машини на шасі 2С1 та з 105-мм баштою від китайської WMA301 (PTL02).

Автор: Український мілітарний портал
  Легкий танк T-40, який виготовляє Україна для азіатської країни М'янма
Легкий танк T-40, який виготовляє Україна для азіатської країни М'янма

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не гірше американської: в Україні тестують унікальну контрбатарейну систему

Виробництво на заводі у М'янмі має стартувати у другій половині 2020 року, що дасть додаткові замовлення на агрегати, зокрема трансмісію, редуктори, системи управління тощо, які виготовляються на українських підприємствах.

105-мм гармата може здійснювати стрільбу відповідними боєприпасами стандарту НАТО, що включають бронебійні підкаліберні, уламково-фугасні та протитанкові кумулятивні.

Окрім них також є можливість використання 105-мм протитанкової ракети з лазерним наведенням, такі снаряди виготовляє зокрема і КБ "ЛУЧ".

На початку березня українська компанія "Укрспецекспорт" підписало угоду з М'янмою про будівництво спільного підприємства з виробництва бронетехніки.

За наявною інформацією українська сторона вже почала постачання обладнання та почала будівництво заводу.

Зараз ви читаєте новину «Показали легкі танки, які українці виготовлятимуть у М'янмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути