середа, 22 листопада 2017 17:04

Захарченку запропонували очолити луганських терористів і відродити "Новоросію"

Захарченку запропонували очолити луганських терористів і відродити "Новоросію"
Олександр Захарченко Фото: Корреспондент.net

Командир терористичного батальону ЛНР Дмитро Піндюрін заявив про необхідність відродити так і не посталу "Новоросію". Очолити її він попросив ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Відео із таким зверненням бойовик виклав в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко і Плотницький не можуть вирішити, хто буде зверху

"Олександр Володимирович, прошу вас взяти під своє керівництво ЛНР, щоб реалізувати ідею 2014 року про створення "Новоросії". Прошу всіх жителів Донбасу підтримати моє звернення до глави ДНР, — заявив у відео Піндюрін.

21 листопада центр Луганська оточили озброєні люди. Відбулось це після звільнення міністра "МВС" Ігоря Корнета. Ігор Плотницький заявив, що це спроба "державного перевороту". Ігор Корнет забарикадувався в будівлі "МВС" разом з колишнім "Беркутом". Сьогодні до Луганська було введено підрозділ російської приватної військової компанії. Також вчора через прикордонний пункт пропуску "Довжанський" з території РФ увійшла колона з кількох десятків Уралів з особовим складом ЗС РФ, 20 БТРів.

Зараз ви читаєте новину «Захарченку запропонували очолити луганських терористів і відродити "Новоросію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути