Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 18:33

Переворот у Луганську: вимкнули мобільний зв'язок, радіо та телебачення

Переворот у Луганську: вимкнули мобільний зв'язок, радіо та телебачення
У Луганську переворот. Фото: "Факти - ICTV"

В окупованому Луганську вимкнули мобільний зв'язок, радіо та телебачення.

"За свіжою інформацією з Луганська, там "ввічливі люди" в білих пов'язках на рукавах займають держтелерадіокомпанію...", – повідомляє портал 0642.ua.

"Намічається переворот, зранку в центрі все перекрили військові. І донині не рекомендують мешканцям залишати свої будинки, телеканали не працюють, пробивається українське радіо", - пише користувач Twitter "Хьюстон, это Луганск".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко і Плотницький не можуть вирішити, хто буде зверху

На ЗМІ бойовиків "Луганському інформаційному центрі" опублікували тільки заяву глави "МВС ЛНР" Ігоря Корнет. Заяви ватажка ЛНР Ігоря Плотницького на сайті немає.

З сьогоднішнього ранку в окупованому Луганську під управління "МВС" підігнали БТР, будівлю оточили озброєні люди, деякі з ручними гранатометами. Вони перекрили прохід і проїзд по вулицях. Озброєні люди відмовляються виконувати наказ глави так званої ЛНР Ігоря Плотницького залишити центр міста.

Зараз ви читаєте новину «Переворот у Луганську: вимкнули мобільний зв'язок, радіо та телебачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути