середа, 05 грудня 2018 08:12

Загострення на Донбасі: бойовики гатять із забороненої зброї

Загострення на Донбасі: бойовики гатять із забороненої зброї
Російські окупанти гатять із важкого озброєння, проте отримали гідну відсіч від українських військових. Фото - Факти ICTV

Упродовж минулої доби, 4 грудня, ситуація в районі проведення операції була напруженою, проте цілком контрольованою Об'єднаними силами.

Російські окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ за всіма напрямками. Зафіксовано і 7 випадків застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами, повідомили у штабі Операції об'єднаних сил.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім того, зафіксовано активність ворожого снайпера", - розповіли в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі можуть оголосити "новорічне" перемир'я

Українські військові дали гідну відсіч. Однак у тих боях 1 наш захисник загинув, ще 3 були поранені.

Окупанти також мають втрати. За даними розвідки, 2 бойовиків було знищено та ще 5 - поранено.

Українські військові дали гідну відсіч ворожій диверсійної-розвідувальної групи противника на Донбасі, яка намагалася вночі пробратися до позиції ЗСУ. Бій зав'язався на приморському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на Донбасі: бойовики гатять із забороненої зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути