Ексклюзиви
середа, 29 березня 2017 10:10

Загинув юний боєць "Растішка"

27 березня, поблизу Горлівки на Донеччині загинув 21-річний боєць Владислав Писаренко.

"У нашій фанатській родині сталось горе. Загинув малий з двіжа ультрас донецького "Шахтаря" на позивний "Растішка" Влад Писаренко", - написав на сторінці у Facebook Віталій Овчаренко.

Владислав народився в Донецьку. На окупованій території залишились батьки бійця.

 

"Растішка" вступив до полку "Азов" у квітні 2015 року. Спочатку хлопець був у третій сотні. На початку літа перевівся до другої роти і пробув там трохи більше року. Потім Владислав перевівся до батальйону спеціального призначення Збройних сил України "Донбас-Україна".

"Сором'язливий та тихий, але водночас бойовий хлопчина. Він завжди хотів змін, хотів воювати за свою землю. Питання повернення окупованих територій стосувалось його безпосередньо – він був родом із Донецька. Тому, звісно, волів, щоб його рідне місто якомога швидше повернулось під український прапор", - пригадує командир другої роти друг "Скрипаль".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опіки, несумісні з життям: у Харкові попрощались з молодим воїном

 

Хлопець був фанатом "Шахтаря" з 13 років.

"Растішка" загинув як воїн, захищаючи рідну землю від російських окупантів. Поліг смертю хоробрих, назавжди залишившись в історії визвольної боротьби за Україну", - написали побратими у Facebook.

 
Упродовж минулої доби бойовики російсько-окупаційних сил 61 раз обстріляли позиції українських військ. Поранені троє захисників.
Зараз ви читаєте новину «Загинув юний боєць "Растішка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути