вівторок, 23 травня 2017 11:49

Заблокують все: з'явилася інформація про нові сайти у списку санкцій

Заблокують все: з'явилася інформація про нові сайти у списку санкцій
Депутати ініціюватимуть блокування сепаратистських сайтів

Депутати ініціюватимуть блокування сепаратистських сайтів.

Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, член гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

Вона вважає за доцільне блокувати на території України сепаратистські сайти, які є потужним інструментом антиукраїнської пропаганди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Схрещування правди і кремлівської пропаганди, щоб усім догодити, не проходить" - Тимчук жорстко про ОБСЄ

"Чому сепаратистські сайти вільно працюють в Україні? Хіба це не розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Хіба це не підрив державності? Є питання до РНБО - чому це питання не розглянули під час правильної дискусії про блокування російських соцмереж?", - сказала вона.

Ситуація у зоні проведення АТО складна. Минулої доби зафіксували 59 фактів недотримання бойовиками режиму припинення вогню. Чотирьох українських воїнів поранили.

Зараз ви читаєте новину «Заблокують все: з'явилася інформація про нові сайти у списку санкцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути