четвер, 21 лютого 2019 07:47

За минулу добу один український військовий загинув на Донбасі

За минулу добу один український військовий загинув на Донбасі
Фото: Радіо Свобода

20 лютого в результаті обстрілу з боку бойовиків в районі ООС один український військовий отримав смертельне поранення. Бойовики порушили режим тиші 13 раз, випустивши 125 мін калібрів 120 і 82 мм.

"Крім того, ворог обстрілював зміцнення підрозділів Об'єднаних сил з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також по наших захисниках вели прицільний снайперський вогонь", - повідомили в прес-центрі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині ховають солдата 24 бригади Руслана Кондратюка

Противник 7 раз обстріляв опорні пункти в районі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" з мінометів калібру 120 мм, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської зброї і ручних протитанкових гранатометів біля населених пунктів Лебединське, Водяне, Широкино і Мар'їнка.

6 разів бойовики обстрілювали сили ООС в смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ". Противник застосовував міномети калібру 82, БМП і гранатомети різних систем, стрілецьку зброю і станкові протитанкові гранатомети. Обстріли велися біля н.п. Новоолександрівка, Хутір Вільний, Катеринівка, Новотошківське.

"Підрозділи, які зазнали у ході бойових дій вогневого впливу противника, відповідали на ворожий вогонь застосуванням всіх наявних чергових вогневих засобів. За даними розвідки, один окупант знищений і двоє поранені", - сказали в ООС.

Поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову загинув 28-річний Сергій Данілейченко. Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу один український військовий загинув на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути