Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2019 12:01

На Рівненщині ховають солдата 24 бригади Руслана Кондратюка
10

Фото: Млинівська РДА

20 лютого у селі Війниця Млинівського району на Рівненщині ховають 37-річного Руслана Кондратюка, солдата 24-ї бригади ім. короля Данила ЗСУ. Він загинув 15 лютого біля Мар'їнки Донецької області внаслідок влучання з ворожого ПТРК в автомобіль ГАЗ-66 з українськими військовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині попрощалися з 42-річним учасником АТО

"Млинівщина зустрічала свого земляка Руслана Кондратюка, який загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи кордони України.
На колінах, із лампадками та прапорами в руках… Спи спокійно, Герою! Вічна слава…", – написали на сторінці Млинівської РДА у Facebook.

Поблизу Кримського Новоайдарського району на Луганщині внаслідок кульового поранення у голову загинув 28-річний Сергій Данілейченко. Був старшим солдатом 108-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині ховають солдата 24 бригади Руслана Кондратюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути