середа, 30 серпня 2017 20:46

Ворог порушував перемир'я із застосуванням мінометів - штаб АТО

Ворог порушував перемир'я із застосуванням мінометів - штаб АТО
У районі проведення АТО залишається лише декілька точок, де зберігається напруження і противник продовжує провокативні обстріли. Фото: oi5.ru

У районі проведення АТО залишається лише декілька точок, де зберігається напруження і противник продовжує провокативні обстріли.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"В Авдіївській промзоні від опівночі бойовики 4 рази відкривали вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецького озброєння. А близько 14 години злочинці неприцільно випустили 2 міни калібру 82 міліметри по одному з наших опорних пунктів. Також сьогодні російські найманці декілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї неподалік шахти "Бутівка", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися докази, що на Донбасі задіяні приватні військові компанії РФ

Крім того, на Маріупольському напрямку зафіксований лише один провокативний обстріл. Близько 13 години противник випустив 4 міни калібру 82 міліметри та бив з гранатомету на підступах до Мар'їнки, а на Луганському напрямку повністю зберігався режим тиші.

Військові командири української армії заборонили підлеглим порушувати режим перемир'я. За відкриття вогню у бік сепаратистів - службове розслідування та притягнення до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Ворог порушував перемир'я із застосуванням мінометів - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути