Ексклюзиви
середа, 30 серпня 2017 15:38

Українським військовим заборонили стріляти по окупантах

Українським військовим заборонили стріляти по окупантах
За вогонь у бік противника бійців притягатимуть до відповідальності. Фото: Інше.ТВ

Військові командири української армії заборонили підлеглим порушувати режим перемир'я. За відкриття вогню у бік сепаратистів - службове розслідування та притягнення до відповідальності.

Про це повідомила ТСН.

"Раніше на кожну провокацію ми відповідали, щоб накрити їхню вогняну точку. Зараз цього не робимо, дозволяємо їм трошки погрубіянити. Якщо є певна загроза життю військовослужбовця, тоді зброю застосовують", - сказав командир одного підрозділу.

Бійці з околиць Авдіївки пояснили, що без стрілянини окупанти протрималися лише добу. Тепер знову відкривають вогонь з кулеметів. Загалом за минулу добу бойовики стріляли 21 раз по силах АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Увечері виходять і палять багаття" - як бойовики провокують українських військових

23 серпня в окупованому Сорокиному (колишній Краснодон) бойовики ЛНР розстріляли бізнесмена Богдана Афанасьєва. Він повертався додому під час комендантської години і не зупинився на блокпості.

Зараз ви читаєте новину «Українським військовим заборонили стріляти по окупантах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути