пʼятниця, 10 вересня 2021 07:51

Визначили найкращий танковий взвод: вражаючі фото
13

У Донецькій області завершилися змагання на кращий танковий взвод серед частин, що виконують завдання у районі проведення ООС. Сім команд із різних військових частин змагалися у трьох номінаціях: управління танковим підрозділом при веденні наступального бою, вогневе ураження, а також водіння в складних умовах місцевості, розвідка цілей і виклик вогню артилерії.

Перемогу здобули танкісти 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", повідомляє пресслужба підрозділу у Facebook. Переможці отримали сертифікат на суму 45 тис. грн, а кращого танкіста бригади Владислава Страшка нагородили грамотою від командувача ООС генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

"Сьогодні кращі танкові взводи показали свої навички під час оборони морського узбережжя. Ми готові відбити наступ противника. Особовий склад, на мою думку, показав відмінний результат. Екіпажі обмінялися досвідом, адже в кожного свої напрацювання. Ці знання дуже важливо акумулювати, аби кожен взяв найкраще один від одного. Ми постійно відпрацьовуємо спільні операції та плануємо продовжувати це в майбутньому", - заявив Павлюк.

Змагання на кращий танковий взвод завершилися перемогою танкістів 93-ї бригади
Фото: facebook.com/93OMBr
Змагання на кращий танковий взвод завершилися перемогою танкістів 93-ї бригади
Змагання на кращий танковий взвод завершилися перемогою танкістів 93-ї бригади
Змагання на кращий танковий взвод завершилися перемогою танкістів 93-ї бригади
Змагання на кращий танковий взвод завершилися перемогою танкістів 93-ї бригади

Друге місце здобули бійці окремої танкової Сіверської бригади, а третє - танкісти окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

"Команди демонстрували злагодженість дій екіпажу. Вони також показували вміння впевнено долати перешкоди під час водіння танку по пересіченій місцевості. Виявляли цілі за допомогою шкали прицілу навідника, а також визначали дальність до цілі та її координати на карті. Завершилися змагання масштабними загальновійськовими навчаннями", - йдеться у повідомленні.

Танкісти показали високий результат та вкотре довели, що ні на суші, ні на морі у ворога немає шансів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зустрічали зенітників, які повернулись із зони ООС

На Приазов'ї пройшли бойові навчання 503-го окремого батальйону морської піхоти. Заходи такого масштабу відбувалися вперше: до навчань залучили артилерію, бронетехніку, авіацію і військові судна. А також рекордну кількість людей - основу батальйону й інші дружні підрозділи Морської піхоти.

Зараз ви читаєте новину «Визначили найкращий танковий взвод: вражаючі фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути