понеділок, 29 квітня 2019 18:49

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня
Бойовики 6 разів обстріляли українських військових. Фото: Proms

На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Російські найманці застосували заборонені міномети, гранатомети різних систем, великокаліберні кулеметіви та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник чотири рази обстріляв позиції наших підрозділів: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Широкине; двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Піски.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил: з 82 мм мінометів – в районі населеного пункту Золоте-4; з автоматичних станкових гранатометів – біля села Травневе", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оприлюднено нові фотографії українських БТР-4 в Іраку

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

В окупованому Луганську місцеві жителі почали оформляти псевдодокументи терористичної організації ЛНР для отримання російського паспорту за спрощеною процедурою. Як зазначається, черги в так званий паспортний стіл займають з 4 ранку.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути