неділя, 07 листопада 2021 23:23

В ООС показали фото нещодавно збитого безпілотника окупантів на Донбасі

У штабі операції Об'єднаних сил показали фото нещодавно збитого українськими військовослужбовцями безпілотника (БПЛА) окупантів. Знімки опубліковано на Facebook-сторінці штабу ООС.

"Останнім часом далеко непоодинокі випадки, коли окупаційні війська застосовують безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скидають вибухові пристрої на позиції українських військових. Часто ворог підлаштовує політ своїх БПЛА під час обльоту лінії розмежування безпілотниками місії ОБСЄ і таким чином намагається безкарно здійснювати свої злочинні дії", – зазначили у штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни збили озброєний безпілотник російських окупантів

Там додали, що далеко не завжди плани окупантів йдуть за їхнім сценарію: "Українські військовослужбовці постійно контролюють повітряний простір і готові покарати ворога, який його порушив".

 
 

Російські окупанти намагалися збити дрон ЗСУ камінням.

Зараз ви читаєте новину «В ООС показали фото нещодавно збитого безпілотника окупантів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути