пʼятниця, 10 липня 2020 13:37

Український військовий отримав поранення

Український військовий отримав поранення
В Авдіївці військовий отримав поранення. Фото: штаб ООС

10 липня військовий поблизу Авдіївки на Донеччині отримав поранення.

Ворог обстріляв позиції українців з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Один боєць отримав вогнепальне осколкове поранення, повідомляє штаб ООС.

Його евакуаційною технікою оперативно доставили до лікувального закладу. Надали належну медичну допомогу. Стан здоров'я пораненого задовільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог гатив із забороненої зброї, загинув український військовий

"Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися – вогнем у відповідь військовослужбовці зі складу Об'єднаних сил подавили ворожу активність. Втрати противника уточнюються. На свої агресивні дії окупанти й надалі отримуватимуть адекватну й невідворотну відповідь з боку українських захисників", - йдеться у повідомленні.

На Донбасі від рук російських окупантів загинув воїн 30-ї ОМБр ім. князя Костянтина Острозького Олег Шило. Про це повідомили його побратими на сторінці окремої механізованої бригади у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Український військовий отримав поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути