субота, 29 грудня 2018 13:51

Українські воїни привітали жителів окупованого Луганська зі святами

Українські воїни привітали жителів окупованого Луганська зі святами

Над окупованим Донбасом замайорів жовто-блакитний стяг із повітряних кульок. Таким чином 10-та гірсько-штурмова бригада привітала мешканців тимчасово-непідконтрольних територій з прийдешніми святами. Про це розповів військовослужбовець Гліб "Лєнтяй" Бабич в ефірі Армія fm.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командувач ООС звернувся до жителів Донбасу

"Ініціатива привітати мешканців тимчасово окупованих територій виникла у командира бригади. Ми вирішили таким чином її реалізувати. Думали запустити справжній прапор, але він міг би не долетіти до Російської Федерації. І якби впав на окупованій території, щоб виключити наругу над державним прапором, ми зробили його з повітряних кульок. Вітер був спрямований прямо на Луганськ, був стрімкий і потужний", - розповів військовий.

Оскільки акція відбулася зранку, російські найманці утрималися від обстрілу, оскільки за ними стежить ОБСЄ

"Думаю, вони були шоковані. Бо ці кульки і прапор протягнуло дуже добре вздовж їхніх позицій", - сказав військовослужбовець.

Гліб Бабич привітав українців на окупованих територіях з прийдешніми святами.

"Вітаю всіх мешканців окупованої території. Я знаю, що велика кількість вас чекають повернення України на свої землі. Вірте, ми наближуємо це. Ми теж вірим в те, що скоро буде Україна і все буде добре".

У мережі з'явилося відео з привітаннями від українських зірок воїнам, що захищають від агресора Україну на Донбасі та поблизу українсько-російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «Українські воїни привітали жителів окупованого Луганська зі святами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути