четвер, 27 грудня 2018 17:07

Українські зірки зворушливо привітали військових

Українські зірки зворушливо привітали військових
У мережі з'явилося відео з привітаннями від українських зірок воїнам. Фото - Главком

У мережі з'явилося відео з привітаннями від українських зірок воїнам, що захищають від агресора Україну на Донбасі та поблизу українсько-російського кордону.

На кадрах можна почути привітання з Новим роком і Різдвом від вокальної формації "Піккардійська Терція", співачок Марії Собко, Оксани Мухи та Марини Тимофійчук, співака та композитора Павла Табакова. Слова вітань і подяки висловили телеведуча та журналіст Яна Чайковська, а також режисер Сергій Якименко та кінорежисер Любомир Левицький. Відповідний ролик опублікували на Youtube-каналі SJ Film Creations.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патріотичний флешмоб школярів розчулив військових

"Слава Богу, що ми знову дочекалися новорічних і різдвяних свят – періоду, коли ми можемо об'єднатися з нашими родинами за святковим столом. Але, на жаль, не всі мають можливість побачити свою родину. Говорю саме про хлопців, які стоять на обороні нашої держави, про сміливих українських воїнів… Хлопці, я – справді гордий жити в один час з вами. Я, як режисер, створюю історії на 1,5-2 години, а ви створюєте історії на все життя. З прийдешніми святами вас", - сказав Любомир Левицький.

Напередодні Різдва у Нових Санжарах провели фотовиставку та концерт, які присвятили військовослужбовцям. Також вручили почесні відзнаки президента учасникам бойових дій в зоні АТО та ООС.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки зворушливо привітали військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути