субота, 29 грудня 2018 10:35

Командувач ООС звернувся до жителів Донбасу

 

Командувач Об'єднаними силами генерал-лейтенант Сергій Наєв в своєму зверненні до жителів Донбасу висловив упевненість в перемозі над ворогом і повернення захоплених територій. Текст його звернення розміщений на сторінці ООС в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог порушив новорічне перемир'я, застосувавши гранатомети під Горлівкою

За його словами, українські воїни в рамках нової військової операції Об'єднаних сил показали світу, як потрібно захищати рідну землю, відстоювати свою гідність, перемагати підступного і більш сильного ворога.

"Відтепер саме Об'єднані сили відстоюють певні Основним законом основоположні цінності – незалежність і територіальну цілісність України. Не сумніваюся в нашій спільній перемозі. Приводів для оптимізму сьогодні більше, ніж рік тому. Так, нам все ще не легко, але найгірше вже позаду. Твердо вірю в незворотність наведення конституційного порядку і верховенства закону на тимчасово окупованих територіях. Бажаю спокою у вашому домі, благополуччя і здоров'я всім близьким. Нехай з нами буде правда і перемога заради щасливого майбутнього наших нащадків, заради процвітання нашої великої України. Віра, впевненість і наполеглива праця – це запорука нашого спільного успіху", - заявив Наєв.

Генерал пообіцяв, що Об'єднані сили зроблять все для встановлення миру на українській землі.

У мережі з'явилося відео з привітаннями від українських зірок воїнам, що захищають від агресора Україну на Донбасі та поблизу українсько-російського кордону.

Зараз ви читаєте новину «Командувач ООС звернувся до жителів Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути