вівторок, 21 травня 2019 08:38

Українські військові знищили бойовиків

Українські військові знищили бойовиків
ТСН Війна на Донбасі: українські військові знищили бойовиків

За минулий день озброєні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Чотири рази — із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм.

Ворог також обстрілював наших захисників із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки, один окупант знищений, іще шість — отримали поранення, повідомляє у Facebook ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів — поблизу населеного пункту Гнутове. З автоматичних станкових гранатометів – біля села Старогнатівка та поблизу села Водяне. Двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї — біля населених пунктів Опитне і Красногорівка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції наших захисників були обстріляні п'ять разів.

Від початку поточної доби, 21 травня, ворог двічі обстріляв українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї — поблизу населеного пункту Водяне та з великокаліберних кулеметів — біля села Гнутове.

Внаслідок обстрілу один український захисник отримав поранення. На кожен обстріл наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати ворога уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомога продовжується: ЗСУ отримали американські радари

Українські військові провели нову успішну операцію з ліквідації ворожої техніки на Донбасі.

Бійці 54 механізованої бригади знищили і вивели з ладу 21 одиницю бойової та колісної техніки окупаційних військ РФ на окупованій Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові знищили бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути