Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2018 13:57

У мережі показали фото 21-річної коханки ватажка бойовиків

 

У мережі показали фото нової "депутатки" самопроголошеної ДНР. Нею стала 21-річна Марія Богатова. Фото так званої обраниці опублікували в Telegram-каналі "Народна правда - Донбас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЛНР людей хапають при виході з дому

"Ще одну мамину "депутатшу" парламенту "ДНР" вам у стрічку. Зустрічайте, "великий" парламентарій і "наймудріший" законотворець Богатова Марія Андріївна, 21 рік", - йдеться у повідомленні.

 

Telegram-канал "Подвійне дно" зазначає, що Богатова - коханка ватажка ДНР Дениса Пушиліна. Сам Пушилін одружений, у нього, за різними даними, є 2 або 3 дітей.

Розкрили схему, як Росія фінансує терористів на Донбасі. Ізольований і розбитий війною анклав у Кавказьких горах став таємним фінансовим вузлом для російської тіньової імперії в Чорному морі.

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали фото 21-річної коханки ватажка бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути